Vi finns i Ödeshög, mellan Jönköping och Linköping, endast 2 minuter från E4:an. Öppettider: Mån-Fre 07.30-18.00. Lördag 07.30-15.00. Söndag 10.00-15.00.

Frysbilen

Vårt glutenfria sortiment kan du köpa direkt hos  oss i Ödeshög, via vår frysbil samt genom våra återförsäljare. För att se hela det glutenfria sortimentet kan du besöka vår ordersite.

Så bakar vi bröd utan gluten

Vi bakar vårt bröd utan gluten i samma lokaler som vi även tillverkar produkter med gluten i. Vi har inrett ett separat rum där vi förvarar alla glutenfria ingredienser samt har tillverkning. Vi gräddar och jäser dock allt bröd i det vanliga bageriet där produkter med gluten tillverkas.

Vi är mycket noggranna vid hanteringen av de glutenfria ingredienserna och har stor kunskap om var det finns störst risk för kontaminering. Våra produkter har visat mkt låga halter av gluten, 7 ppm vid senaste analysen.

Vi har sålt glutenfritt länge till kunder runt om i Sverige och alltid fått bra respons både från kunder som är väldigt känsliga samt mindre känsliga.

limpor_runda2
Så man kan väl säga såhär, kan du gå in och äta en glutenfri kaka på något annat café så som en biskvi utan att reagera, så kan du garanterat äta alla våra produkter utan några som helst problem!

 • Om Lysings

  Vi är ett litet bageri och konditori med ett stort traditionellt sortiment beläget i Ödeshög.

  Vår anda är gammaldags med hembakat mat- och kaffebröd av hög kvalité.

  Vi har även ett brett sortiment av glutenfria produkter.

  Unna er ett besök, vi lovar att det är värt det! VÄLKOMNA!

  Vi finns i Ödeshög, mellan Jönköping och Linköping, endast 2 minuter från E4:an.