Vi finns i Ödeshög, mellan Jönköping och Linköping, endast 2 minuter från E4:an. Öppettider: Mån-Fre 07.30-18.00. Lördag 07.30-15.00. Söndag 10.00-15.00.

Samarbetspartners

Vi presenterar här lite olika samarbetspartners:

A Piece Of Cake – Linköping
På cafeet A piece of cake i centrala Linköping kan man njuta av såväl en god bulle, smarrig kaka eller en grillad smörgås utan gluten. På caféet finns numera även en frysbox där en stor del av våra produkter finns till försäljning.
www.apieceofcakelinkoping.se

Wienerbageriet – Tranås
Wienerbageriet är ett klassiskt bageri/konditori som ligger på Storgatan 15 i Tranås. På caféet finns numera även en frysbox med en del av vårt glutenfria sortiment. Allt bröd som beställs via vår ordersite med utlämning i Tranås hämtas och betalas inne på Wienerbageriet. Varorna kan hämtas EFTER kl 09.30 på utsatt leveransdag. Aktuellt leveransdatum finner ni på vårt körschema.
www.wienerbageriet.se

Daisy’s Place Café & Kuriosa – Lyrestad
Daisy’s Place ligger längs med E20 vid den lilla byn Lyrestad. Cafeét ligger alldeles intill Göta Kanal och här kan man njuta av såväl nybryggt kaffe, goda smörgåsar, kakor eller bullar utan gluten samt fynda en och annan trevlig present.
Daisy’s Place Café & Kuriosa på Facebook

Gustafs Konditori – Huskvarna
Gustafs konditori är ett litet bageri med ett stort sortiment av klassiska bakverk. Här kan man köpa tårtor, surdegsbröd och mängder av andra godsaker. Gustafs har även många av våra produkter så att alla ska kunna njuta av en ”gofika”.
Gustafs Konditori på Facebook

Celiakiföreningen i Stockholms län
Vi besöker Celiakiföreningen i Stockholm med jämna mellanrum när de har öppethus för sina medlemmar. Då står vi uppställda med ”Rutan” för försäljning utanför deras lokal på Sandelsgatan 12 på Östermalm. Alla är välkomna att handla ur bilen när vi är där 🙂
www.celiakistockholm.se

Stocklycke Mat & Café – Omberg
Uppe på Omberg finner man detta underbara ställe. Man kan övernatta på vandrarhemmet eller njuta av en god fika efter en härlig promenad i den vackra naturen som väntar precis runt knuten. Efter promenaden kan man även stilla hungern med en matig smörgås eller god sallad mm.
Stocklycke serverar vanligt bröd och kaffebröd från vårt bageri men de har naturligtvis även glutenfria varianter från oss.
http://www.stocklycke.se

Konditori Stjärnan – Vetlanda
På Konditori Stjärnan kan man numera även njuta av en go glutenfri fika eller köpa med sig hem av vårt goda bröd från en välfylld frysbox.. Vi levererar glutenfritt bröd dit ca 1 gång i månaden och i samband med det finns det även möjlighet att beställa ur vårt fulla sortiment via vår ordersite. Ordern hämtas sedan ut och betalas inne på Konditori Stjärnan. Tid och datum finner ni på vår hemsida.

Nelins Cafe & Conditori – Norrköping
På Nelins finns numera  en frysbox med vårt glutenfria bröd till försäljning. Här kan du även njuta av en god glutenfri fika med tex vår smarriga cheesecake, en saftig bulle eller varför inte en grillad toast gjord på bröd från oss. Nelins Cafe & Conditori finns på 3 ställen i Norrköing, boxen finns dock i City.
Nelins Cafe & Conditori Söder – Nelinsgatan 7
Nelins Cafe & Conditori City – Lyckankvarteren
Nelins Cafe & Conditori Smedby – Fjärilsgatan 41
http://www.nelinskonditoriet.se/

Kaffestugan Grännaberget – Gränna
I  Kaffestugan på Grännaberget har det serverats kaffe sedan 1932. Det sägs att deras stora räkmackor är omtalade långt utanför Smålands gränser.
Här kan du avnjuta dem i en en underbar miljö med utsikt över hela södra Vättern.
Naturligtvis serveras även en glutenfri variant på extra stora hålkakor från Lysings.
http://www.grannaberget.se/

 • Om Lysings

  Vi är ett litet bageri och konditori med ett stort traditionellt sortiment beläget i Ödeshög.

  Vår anda är gammaldags med hembakat mat- och kaffebröd av hög kvalité.

  Vi har även ett brett sortiment av glutenfria produkter.

  Unna er ett besök, vi lovar att det är värt det! VÄLKOMNA!

  Vi finns i Ödeshög, mellan Jönköping och Linköping, endast 2 minuter från E4:an.